Home » Blog » Coaching » Je hebt ook op je werk altijd jezelf bij je
Je hebt ook op je werk altijd jezelf bij je 2

Je hebt ook op je werk altijd jezelf bij je

door | 1 aug, 2023 | Coaching

Werk-gerelateerde coaching

Waar loop jij op je werk tegenaan?

Misschien gevoelens die je overweldigen. Gedachten waar je last van hebt. Overprikkeling en gevoeligheid. Moeite met autoriteit, terugkerende conflicten, een sluimerend gevoel van onbehagen?

Werkgevers bieden stress- en burn-outcoaching voor de werknemers waarbij het mis dreigt te gaan. Er zijn re-integratiecoaches voor mensen die al zijn uitgevallen. Bij loopbaancoaches wordt gecoacht op professionele ontwikkeling of een geschiktere werkplek.

Maar wat als je niet overspannen raakt en ook geen ander werk zoekt maar gewoon op de plek waar je zit wat extra steun kunt gebruiken met de dingen waar je tegenaan loopt?

Een harde scheiding tussen werk en privé bestaat helemaal niet. Je hebt ook op je werk altijd jezelf bij je. Met ALLES wat er bij jou is.

Je hebt ook op je werk altijd jezelf bij je

Dat betekent dat al jouw persoonlijke patronen, blokkades, belemmeringen en valkuilen elke ochtend met je meegaan op de fiets of in de auto en dat ze naast je zitten achter de computer. Dat al je gevoel, emoties, gedachten en fysieke signalen, ongemakken en sensaties de hele dag meereizen in je lijf.

Of je je daar nou bewust van bent of niet.

Geen wonder dus dat je op je werk de hele dag te maken hebt met persoonlijke dingen. Je hebt jezelf immers altijd bij je.

Lifecoaching voor werknemers

Met life coaching kun je kijken naar die vraagstukken van waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. Ook op je werk, dus. Werkgevers kunnen daar in veel gevallen budget voor vrijmaken!

Voor jou vergroot dat je werkgeluk, en voor je werkgever betekent gelukkige werknemers minder verzuim.

Kortom: life coaching is ook voor werknemers, leidinggevenden, ondernemers en zzp’ers.

Lifecoaching is voor iedereen die zichzelf meeneemt naar z’n werk.

___________________________

Vind je het moeilijk om dit bij je werkgever aan te kaarten? Op de website van Coachfinder lees je ‘7 tips om coaching vergoed te krijgen door jouw werkgever‘.

Wil je hier zelf mee aan de slag? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.
Wil je eerst meer weten? Lees meer over coaching.

Ik ben Dymph van der Gun, systemisch coach en familieopsteller. In mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen ben je welkom voor coaching en familieopstellingen.

‘We zijn een netwerk van gouden puntjes, wij mensen. Zowel innerlijk als onderling. In de verbindingen tussen die puntjes stroomt het goud.’

 

Populaire blogartikelen:

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin