Wandeling

met wat er is

Wandeling

Op woensdagochtend wandel ik. Ik nodig je uit om mee te wandelen. De wandeling is voor jou. Jij mag op deze wandeling ontvangen.

Waar verlang je naar? Misschien wil je wel alleen maar vertellen. Of lopen in stilte. Of juist een gesprek. Misschien wil je wel gewoon gezelschap, iemand die aandachtsvol bij je aanwezig is. Zeg jij het maar.

Ik ben op deze wandeling een soort holding space, een luisterend oor. Ik ben even geen coach. Het is geen coachingsessie. Maar als jij dat wilt, kan ik natuurlijk wel vragen stellen. (Daar hou ik wel van.)

Als je wandelt met een bepaald vraagstuk, kun je ook een kaart trekken uit mijn setje Rake Vragen (van Siets Bakker) en dan kijken we wat zich ontvouwt als je met die vraag gaat lopen. Dat zou nog zomaar een verrassing kunnen zijn.

We lopen rondom de Bisonbaai, vlakbij Nijmegen. Het is er mooi en fijn. We lopen over onverharde paden tussen de bomen en over zandstrand langs het water. De rivier is vlakbij. Er zijn vogels en beversporen en je kunt er een kudde runderen of paarden tegenkomen.

Mijn ervaring met deze plek is dat je hier altijd kunt halen wat op dat moment het meest dienend is. Ik ben benieuwd hoe jij dat ervaart.  

Praktisch

Wat ik voor deze wandeling van jou ontvang, dat bepaal jij. Ik stuur je na afloop een betaalverzoek waarbij je zelf het bedrag invult. Je geeft wat je op dat moment kunt missen of wat je het waard vond. Zonder dat je daarbij iets hoeft toe te lichten. Dat mag €10 zijn en ook €110, en alles ertussenin..

Het wandelen zelf duurt ongeveer een uur, en daar komen nog pauzes bij. Van begin tot eind duurt de afspraak maximaal 2 uur.

Plan een kennismakingsgesprek in, dan bel ik je. Als ik je heb gesproken, prikken we de wandeling. Welkom!

Kennismaking vooraf

We maken gratis en vrijblijvend kennis aan de telefoon. Voel of het klikt en kijk of het wat voor je is.

 Vragen over deze wandeling

Kan ik dit alleen op woensdag boeken?

Ja. De wandeling is alleen op woensdag.

De andere dagen zijn voor coachinggesprekken. Die doe ik soms ook in de natuur, dat wel. Lees meer over coaching

 

Doe je deze wandeling maar op één locatie?

Ja.

Ik ken het hier en dat betekent dat ik niet over de route hoef na te denken en met mijn volledige aandacht bij jou kan zijn.

Verder ervaar ik dit als een plek met een voedende en verrijkende energie die volgens mij een goede bedding geeft voor onze wandeling. Ik ben hier graag.

Moet ik er heel fit voor zijn?

We lopen ongeveer een uur, drie kilometer, dat moet je dus kunnen volhouden. We hebben gelukkig ook tijd om tussendoor stil te houden of te gaan zitten voor een pauze met een lekkere kop thee.

Verder is het pad onverhard. Op natte dagen kan het modderpad glibberig zijn. Dat raad ik je niet aan als je slecht ter been bent.

Je doet deze wandeling geheel op eigen risico.

Moet ik nog iets meenemen?

Ik neem voor ons allebei een beker thee mee en iets om droog op te kunnen zitten.

Jij neemt voor jezelf mee wat je eventueel wilt eten of snacken. 

Je kunt een camera meenemen, maar bedenk wel eerst waar je je aandacht bij wilt hebben tijdens de wandeling. Is dat bij de omgeving en alles wat je vast wilt leggen? 

Wat voor kleding heb ik nodig?

Kleding die past bij het weer.

Het pad is hier onverhard en kan in het natte seizoen modderig zijn. Trek dus ook schoeisel aan dat vies mag worden.

Ik neem voor ons allebei iets mee waar je droog op kunt zitten als we pauze houden.

 

Hoe kom ik bij de locatie?

De Bisonbaai ligt vlakbij Nijmegen in de Ooijpolder. Je gaat er fietsend of met de auto naartoe.

Klik hier voor Google Maps.

Aan de weg ligt Café Restaurant Oortjeshekken, dat kun je in je navigatie invoeren als dichtstbijzijnde adres.

Je parkeert op de openbare weg.

 

Nogmaals dank voor ons fijne gesprek tijdens een zonnige wandeling bij de Bisonbaai. Echt een fijn begin van deze woensdag.
Esther

Heb je nog vragen over de wandeling?

Plan een gesprek in, dan bel ik je.

logo NOBCO
logo EIA
logo gedragscode
logo Coachfinder