Beste keuze sinds tijden. Inversteren in mijzelf met behulp van Dymph als coach.

 Ze wist me precies naar de zere plekken te begeleiden en te laten voelen.

Na het traject weet ik dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik grenzen mag en kan aangeven. Ik heb geleerd hoe ik kan onderzoeken wat ik voel, wat daar onder zit en hoe ik vervolgens dichtbij mijzelf blijf.

Lea, vrouw, 30 jaar

Coachingtraject

Een bijzondere, prettige dag in een veilige omgeving.

Stefan

Representant opstellingendag

Afgelopen vrijdag als representant meegedaan aan familieopstellingen bij Goud Coaching, een bijzondere fijn groep, mannen en vrouwen, jong en ouder.

Dymph begeleidde de coaching sterk: eerst tot jezelf komen, rust nemen en dan beginnen. Er gebeurde veel bij de vraaginbrengers, maar ook voor mij maakte het veel los.

Geweldig om dit met elkaar mee te mogen maken onder professionele begeleiding.  

Cees van Diemen

Representant opstellingendag

Al vanaf het eerste contact voelde ik me gezien bij Dymph.

Ik vind het heel prettig dat we eerst vrijblijvend hebben kunnen kennismaken. Op basis van dat contact heb ik besloten een traject te starten.

Dymph coacht op een intuïtieve manier. Dit werkt voor mij erg prettig omdat het aansluit bij mijn behoefte op dat moment. Hierdoor is het soms zoeken waarmee we aan de slag konden.

Sommige werkvormen raakte me echt. Ik kan niet altijd bij mijn gevoel en zit veel in mijn hoofd. Dymph heeft een fijne manier van werken om je bij je gevoel te laten komen.

Esther, 39

coachingtraject

Het coachtraject bij Dymph heb ik als enorm waardevol ervaren. Een cadeautje aan mijzelf.

Elke sessie werkten wij met wat zich aandiende. Dymph weet de juiste vragen te stellen, te spiegelen, mee te denken en goed te luisteren. Alles met een hoop empathie en zonder enig oordeel.

De coach sessies hebben mij veel inzichten opgeleverd en veel rust gegeven. Ik heb geleerd waar mijn gevoel van onrust en strijd vandaan komt en hoe ik hierbij aanwezig kan blijven.

Dankjewel.

Marina Delac, 39

Teamleider bij Radboud Universiteit, coachingtraject

Zeer verhelderende dag en erg dankbaar voor de beweging die ik na de opstelling voelde. Bevrijdend!

Vraaginbrenger

Opstellingendag

Voor mij voelde de groep zo veilig, ondanks dat ik me van tevoren zo gespannen voelde.

En het heeft zoveel inzicht, bevrijding en loslaten gebracht.

Zo fijn hoe jij dat begeleidt, Dymph, heel bijzonder, goed afgestemd,  goed volgend maar ook sturend.

Hanneke

Vraaginbrenger opstellingendag

De veilige bedding en de samenhang tussen en de opstellingen maakten het een hele volledige, fijne ochtend vol met geopend verlangen.
Hanne, 25 jaar

Miniretraite

De combinatie van schrijven en familieopstellingen vond ik echt een meerwaarde, heel verdiepend. In hele korte tijd Kwan ik heel dicht bij mijn verlangen. Dank jullie wel.
Rinske

Miniretraite

Ik ben geraakt door deze bijzondere ochtend. In een veilige bedding voelde ik me gezien en is er een beweging ingezet (in een hele korte tijd). Onverwacht een hele mooie ochtend. Dank!

Maartje

Miniretraite

Wat een leuke combinatie, schrijfopdrachten en opstellingen. Er resoneerde van alles. Een fijne mini-retraite. Een aanrader! Dankjulliewel! 

Yolanda

Miniretraite

Het was fantastisch en boven verwachting. Het brengt je terug naar een kern, die je vantevoren niet verwacht. Ik heb er enorm van genoten. Wat een rijkdom. Dank je wel!
Rosalien

Miniretraite

Zinvol en bijzonder! De combinatie van creatief bezig zijn, apart en soms met elkaar, voldoende energie en rust.

Een fijne ochtend.

Deelnemer

Miniretraite Verlangen

Het is heel verruimend om je verlangen al schrijvend te ontdekken en te koppelen aan mijn innerlijk proces. Hoe woorden helend zijn als je ze niet hoofdelijk, maar intuitief laat stromen.

Deelnemer

Miniretraite Verlangen

Ik heb het als een fijne ochtend ervaren. Het schrijven bracht gevoelens en energie naar boven die ik van tevoren niet had verwacht. Na afloop voelde ik me ontspannen.

Inderdaad een cadeautje aan jezelf.

Deelnemer

Miniretraite Verlangen

Nieuwsgierig naar verdere verdieping. Verrassend het schrijfgedeelte, ken ik niet! Blijdschap.

Deelnemer

Miniretraite Verlangen

Het was een bijzondere helende ervaring.
Ik denk er nog vaak aan en kom zeker nog een keer terug maar dan als representant.
Vraaginbrenger

Opstellingendag

Met drie verschillende hulpvragen rondom mijn werk kwam ik bij Dymph terecht. En met nieuwe inzichten, helderheid en ruimte ben ik eruit gekomen.

Dymph heeft de gave om pijlsnel tot de kern door te dringen. Ze ziet, hoort en voelt ontzettend veel in het gesprek, ook dat wat je zelf nog niet doorhebt.

Dat maakt dat ze mijn hulpvragen, die in het begin nog niet zo helder en duidelijk waren, wist terug te brengen tot waar het echt om ging.

Om daar dan vervolgens met systemische oefeningen mee aan de slag te gaan, heeft me ontzettend veel gebracht. Ik voel me lichter en vrijer op de gebieden waar het daarvoor nog donker en zwaar voelde.

In tegenstelling tot de wat meer praktische coaches, waar ik ook de nodige ervaring mee heb, verandert er met de coaching van Dymph echt wat in je leven en je zijn.

Vrouw, ondernemer, 41 jaar

3 losse coachingsessies

Boeiend, bijna wonderlijk, hoe snel dit tot inzicht brengt dat je fysiek, in de ruimte, voor je ziet wat in jou beweegt. Dank!
Fem, vraaginbrenger

Workshop Familieopstellingen

Ik vond het een hele ontspannen & inzichtelijke dag als representant.

Dymph geeft rustige en duidelijke begeleiding en vervolgens laat het systeem vanzelf zien wat er gezien wil worden.

Bijzonder en tegelijk vanzelfsprekend om mee te maken.

Charlotte, representant

Workshop Familieopstellingen

Ik vond mijn opstelling héél intensief en in het begin best overweldigend, maar Dymph heeft me er echt heel rustig doorheen geloodst. Super fijn!
Vraaginbrenger

Workshop Familieopstellingen

Dank je wel voor je guidance in mijn proces Dymph.

Door mijn verleden écht aan te kijken ben ik nu écht in mijn toekomst ingestapt vandaag.

Vraaginbrenger

Workshop Familieopstellingen

Voor het eerst heb ik meegedaan met een dagje familie-opstellingen, waarover ik al zo veel had gehoord. Dat er bijzondere dingen gebeurden, dat het een magisch proces was, dat er onbewuste lagen zichtbaar werden. En dat was ook zo.

Ik was een wat vreemde eend in de bijt tussen voornamelijk coaches en welzijnswerkers en dergelijke, maar de sfeer was zo warm en verwelkomend dat dat helemaal geen probleem was. Uiteindelijk hebben we allemaal familie, en vergelijkbare situaties en problemen.

Dymph wist de juiste vragen te stellen, en zorgde ervoor dat de representanten zich volledig op hun eigen rol konden concentreren. De vraagsteller kreeg veel meer inzicht in haar situatie.

Na deze bijzondere ervaring ging ik naar huis met een gevoel van rust, dat nog dagen aanhield. Ik hoop terug te komen als vraagsteller.

representant

Workshop Familieopstellingen

Diepgaand. Bijzonder om te voelen wat er door je heen stroomt als je het toe laat.

representant

Workshop Familieopstellingen

Dymph komt heel kundig over en straalt rust uit, waardoor je je vertrouwd voelt, ook met de anderen in de ruimte. 

Heel verhelderend en fijn.

Vraaginbrenger

Workshop Familieopstellingen

Dymph luisterde heel helder naar mijn vraag en bracht een heldere opstelling tot stand, waarin ik een stukje van mezelf terugvond. 

Super bedankt!

Vraaginbrenger

Workshop Familieopstellingen

Wat een warmte, wat een mooie groep. Dank je wel voor de familieopstelling Dymph. Ik was toeschouwer en deelnemer en het proces heeft me heel erg goed gedaan.

Wanneer je nog stukjes uit je verleden moet oplossen dan is dit de manier om weer dichterbij jezelf te komen.

Deze dag was een cadeautje.

Inge, representant

Workshop Familieopstellingen

Vraaginbrenger

Workshop familieopstellingen

Wat een ervaring was dit. Geen idee waar het heen zou gaan, maar het ging toch heel duidelijk. Wat een emoties kwamen er los bij deze opstelling. Ik moet het echt laten bezinken. Heb wel duidelijk iets, letterlijk, omgeschakeld. Ik voel me leeg & krachtig.

Ook zo frappant hoe het figureren in anders opstelling soms zó doeltreffend, raak kon voelen.
Ik neem het allemaal mee.

Jouw sturing, duiding, aanwezigheid heb ik als heel prettig & welkom ervaren.

Annemieke, vraaginbrenger

Workshop Familieopstellingen

Ik had zelf een vraag, maar de andere drie vragen raakten mij net zo diep, waren evenzo verhelderend & ontroerend. Fascinerend! Ik voel me dankbaar voor de mooie inzichten die deze opstellingen – dag me gebracht hebben.

Bewondering & dankbaarheid voor de scherpte, liefdevolle aandacht & intense & zachte aanwezigheid van Dymph.

Workshop familieopstellingen

coachingtraject

Is het slim om een coachingtraject in te gaan als je op het punt staat te verhuizen? Ik vroeg het me af maar intuïtief voelde ik dat het juíst nu heel fijn zou zijn. Want het punt was dat ik me erg makkelijk liet meeslepen door de waan van de dag en werd overweldigd door wat ik allemaal ‘moest’.

Ik had behoefte aan mijn eigen stem horen. Tijd voor mijzelf. En genoeg ruimte maken voor mijzelf, naast ons drukke gezin draaiende houden en de verhuizing realiseren.

Afspraken met een coach waren voor mij een manier om heel concrete momenten voor mijzelf te pakken in de komende maanden. En ik wilde gewoon erg graag met Dymph dit aangaan, we kennen elkaar van een afstand, online, ik voelde aan dat het mij goed zou doen.

Dymph hielp me door te luisteren. Ze hoorde de onderliggende problemen en pijnpunten en stelde de juiste vragen.

Ik heb de hele drukke verhuismaanden hard gewerkt en in aktie gezeten, maar had ook genoeg momenten voor mij, het lukte me om mijn eigen behoeftes te voelen en er naar te handelen. Het lukte me om helder te krijgen wat ik wilde, om écht op te ruimen en dat was fantastisch. Het waren meerdere inzichten die leidden tot acties, en echt een andere manier van denken.

Dymph deed oefeningen met me waardoor ik echt ging voelen. De luide stem van mijn hoofd en het rationaliseren mocht stil, en woorden werden overbodig.

Door de oefeningen die we deden kon ik voelen welke energie er aan bepaalde gedachten en overtuigingen hangt. Ik werd me bewust van bepaalde manieren van handelen/denken. Dit lukte steeds beter; luisteren en voelen. Dat is genoeg.

Dankzij de coaching van Dymph voelde ik me gesteund, maar vooral ook zelf heel krachtig. Het werkt door, regelmatig denk ik terug aan een inzicht uit een van de sessies.

Ik ben Annemieke en ik Ben er!

Annemieke Bouwman, 40, Illustrator / beeldend kunstenaar

online coachingtraject

Mijn online traject van vorig jaar werkt nog steeds door. Zeer geslaagd.

(man) (70)

online coachingtraject

De coaching van Dymph heeft mij geholpen om me bewust te worden van kerngedachten en onzekerheden die er van kinds af aan zijn ingeslopen en de manier waarop ik hiermee om heb leren gaan.

Ik heb geleerd weer meer bij mijn gevoel te komen, gedachtes en gevoelens uit te spreken en de tijd te nemen om gevoelens een plek te geven in plaats van ze te vermijden.

De manier waarop Dymph mij heeft gecoacht is voor mij erg prettig geweest; uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Daarnaast is Dymph erg rustig en invoelend, een fijne coach om mee te werken.

Stefan (m), 28

coachingtraject

Ik ging heel open en zonder verwachtingen en al te veel ervaring de familieopstelling in.

Dankzij de veiligheid en kundigheid die Dymph als begeleider inbracht kon ik zijn wie ik was.

Het was een intense dag die me heeft geraakt en nog wel even bij blijft.

Mijn kern is geraakt en ik heb mooie feedback mogen ontvangen van professionele representanten en Dymph zelf. Dankjewel!

Als je klaar bent met truckjes en eromheen blijven praten en iets echt wil aangaan dan raad ik je zeker aan om eens contact op te nemen!

Bart Frumau-Luckman

Vraaginbrenger opstellingendag

Helderheid gekregen dat ik ook zorg voor anderen. Maar ook ik wil mijn eigen plek innemen. 

Representant

Opstellingendag

Wat het me gebracht heeft: contact met ‘n diepere bewustzijnslaag.

Representant

Opstellingendag

Ik vond het een bijzondere dag, met mooie, diepgaande opstellingen. Prachtig tot de kern gekomen. Heel knap en mooi hoe je het met rust en vertrouwen hebt begeleid.

Representant

Opstellingendag

Als representant aan een wonderlijke opstellingendag mogen deelnemen bij Dymph.

Door de rust, liefdevolle aandacht en kundigheid hebben zich prachtige opstellingen ontvouwen die van enorme waarde waren voor de vraaginbrengers.

Representant

Opstellingendag

Wederom een heel bijzondere dag!

Zelf geen vragen gesteld, maar toch bij elke opstelling antwoorden ontvangen op persoonlijke, eigen thema’s die spelen. Dank! Namasté.

Representant

Workshop familieopstellingen

Wat een goede sfeer en veiligheid om zo samen alles te ervaren. Fijne ruimte. Jij bent fijn als begeleider! Tot een volgende keer.
Adine, vraaginbrenger

Workshop familieopstellingen

Fijne opstelling als vraaginbrenger mogen meemaken. Dymph weet een veilige setting te creëren en begeleidt met veel warmte en aandacht. 

Marina, vraaginbrenger

Workshop familieopstellingen

Dymph, betrokken en warm. Weet de juiste vragen te stellen, voorstellen te doen. Mooi aanwezig.

Gaby, representant

Workshop Familieopstellingen

Een bijzondere dag. Dank je. Ik heb jou ervaren als een kundige, integere begeleider van de opstellingen.

Tineke, representant

Workshop familieopstellingen

Een veilige plek heb ik mogen ervaren waar op een magische manier de kern zichtbaar mocht worden, ook voor mij als representant. Dank je wel.

Myrthe, representant

Workshop familieopstellingen

Prachtige ervaring; lifechanger 🙏

Vraaginbrenger

Workshop familieopstellingen

Vier prachtige opstellingen waren het. Kundig begeleid en een fijne ruimte met een mooie sfeer.

Merel, representant

Workshop Familieopstellingen

Fijne zachte stem voor begeleiding. Dank voor de ervaring.

Representant

Workshop Familieopstellingen

Het eerste wat er in me opkomt is dat ik onder de indruk ben van wat er gebeurde tijdens deze dag.

Ook als representant voelde ik me onderdeel van het geheel, zowel fysiek alsook gevoelsmatig. Ik werd bij elke opstelling geraakt door de emotie en energie die vrijkwam.

Erg bijzonder om mee te maken!

Chantal, representant

Workshop Familieopstellingen

Een fijne warme ontvangst in een hele prettige ruimte. Dymph zorgt voor een fijne, ontspannen, open sfeer. Iedereen mag er zijn en het voelde veilig om emoties, gevoelens en indrukken te delen.

Ik had er van tevoren geen indruk van en ben er met een open houding ingestapt.

Dank voor deze dag en alles wat dit in beweging zet. Ik kan echt merken dat er een energie in werking is gezet.

Workshop Familieopstellingen

Lieve Dymph, je bent geboren om dit werk te doen. Ik heb ervan genoten en precies de dingen gevoeld die ik moest / mag voelen. Je weet een veilige “ruimte” te creëren waarin ik mijzelf kon zijn.

Marina, representant

Workshop Familieopstellingen

Heel bijzonder hoe jij vanuit jouw professionaliteit en intuïtie meteen de juiste vragen aan mij wist te stellen. Fijn om het vertrouwen te voelen om kwetsbaar te kunnen zijn om mijn kracht te kunnen voelen/ervaren. Ik ben, thanks!
Roos van Otterdijk, 47

coachingtraject

De coachings sessie bij Dymph heb ik als zeer prettig ervaren. Ze voelde goed aan wat ik op dat moment nodig had. We zijn in korte tijd gekomen tot iets wat bij mij blijft hangen, waarmee ik een stapje dichter bij mezelf ben gekomen en waarmee ik verder kan.
Ik voel me gezien, serieus genomen en er hing een ontspannen sfeer.

coachingsessie

Nogmaals dank voor ons fijne gesprek tijdens een zonnige wandeling bij de Bisonbaai. Echt een fijn begin van deze woensdag.

Esther

wandeling

Testimonial Roos

coachingtraject

Mijn traject met Dymph was volledig online. Voor mij was het een voordeel; ik hoefde geen twee uur (enkele reis) in de auto om coaching van haar te ontvangen maar bleef in mijn eigen fijne huiskamer.

Toch hadden we écht contact. Ik zorgde er voor dat ik niet gestoord werd en Dymph zat vervolgens gewoon bij mij aan de keukentafel. Vond ik best spannend in het begin. Maar zoals ik had verwacht voelde het snel veilig en vertrouwd.

Via mijn laptop keek Dymph me recht aan of stuurde ze mij aan in de ruimte. Soms moest ik haar even bijdraaien:) Dat ging hartstikke goed.

Ik vond het heel fijn om in mijn eigen huiskamer coaching te ontvangen van Dymph. Online en helemaal verbonden- ik zou er zó weer voor kiezen.

Annemieke, 40

online coachingtraject

Dymph is goud. Dymph is de vrouw voor een vrouw die vergeet wat het is om vrouw te zijn. Met een koffer vol ervaring, meditaties, verhalen en middelen heeft ze mij ontzettend op weg geholpen bij de terugkeer naar mezelf.

De rust, de liefde en de vrijheid die Dymph heeft, weet ze zelfs via de webcam aanstekelijk te maken. In zes sessies weet ze helder te maken wat er speelt, ook al was je daar zelf wellicht niet zo van op de hoogte.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en ziel dan coaching as we know it, omdat dát is wat helpt.

Jessy, 30, docent VO

online coachingtraject

Ik heb heel veel gehad aan mijn coachingstraject bij Dymph van der Gun, en zal er nog lang van profiteren. Met name met haar excellente luistervaardigheid hielp zij mij allereerst mijn niet gemakkelijke hulpvraag helder te krijgen.

Daarna was elke sessie een bijzondere fase van ontdekkingen, nieuwe inzichten, plotselinge veranderingen en, naar het zich laat aanzien, grotere veranderingen-op-lange-termijn.

Ik zou haar als coach aan iedereen aanraden die een hulpvraag heeft en de wens daar wat mee te doen.

BK (m)

online coachingtraject

Volledigheid

Mayke, 40

coachingtraject

Dymph is mijns inziens veel méér dan een coach!

Zij kan jou begeleiden op je levenspad!

Met alles wie zij is, kan ze jou op diverse diepere lagen in jezelf aanspreken, bevragen en adviseren.

Dymph ís goud!

Helga, 51, yogadocent

coachingtraject

Wat ben ik blij met deze ervaring. Op een professionele, respectvolle, warme en rustige manier heb jij deze dag en ons geleid.

En ik ga naar huis met een hele bijzondere ervaring en onderbewuste inzichten waarmee ik stapjes zal zetten in mijn ontwikkeling als mens op mijn plek. Dank je wel daarvoor!

Roos, vraaginbrenger

Workshop Familieopstellingen

Door actief te luisteren helpt zij je ontdekken wat voor jezelf tot dan toe verborgen bleef.

(man, 70)

online coachingtraject

Dymph voelt, luistert en opent deuren naar wat  jouw pad zou kunnen zijn. Mijn weg is nog niet klaar, maar ik zit weer op het goede pad.

Door middel van oefeningen, meditatie, ademhaling en de juiste vragen kwam Dymph bij de kern van wat er nodig was voor mij. Door stukje bij beetje alle ruis weg te halen, kwam ik weer bij mijn gevoel.

D, 42, leerkracht

coachingtraject

Dymph voelt veel aan, ook door het scherm heen.

(v)

online coachingtraject