Dymph voelt, luistert en opent deuren naar wat  jouw pad zou kunnen zijn. Mijn weg is nog niet klaar, maar ik zit weer op het goede pad.

Door middel van oefeningen, meditatie, ademhaling en de juiste vragen kwam Dymph bij de kern van wat er nodig was voor mij. Door stukje bij beetje alle ruis weg te halen, kwam ik weer bij mijn gevoel.

D, 42, leerkracht

coachingtraject

Mijn online traject van vorig jaar werkt nog steeds door. Zeer geslaagd.

(man) (70)

online coachingtraject

Dymph voelt veel aan, ook door het scherm heen.

(v)

online coachingtraject

Mijn traject met Dymph was volledig online. Voor mij was het een voordeel; ik hoefde geen twee uur (enkele reis) in de auto om coaching van haar te ontvangen maar bleef in mijn eigen fijne huiskamer.

Toch hadden we écht contact. Ik zorgde er voor dat ik niet gestoord werd en Dymph zat vervolgens gewoon bij mij aan de keukentafel. Vond ik best spannend in het begin. Maar zoals ik had verwacht voelde het snel veilig en vertrouwd.

Via mijn laptop keek Dymph me recht aan of stuurde ze mij aan in de ruimte. Soms moest ik haar even bijdraaien:) Dat ging hartstikke goed.

Ik vond het heel fijn om in mijn eigen huiskamer coaching te ontvangen van Dymph. Online en helemaal verbonden- ik zou er zó weer voor kiezen.

Annemieke, 40

online coachingtraject

Door actief te luisteren helpt zij je ontdekken wat voor jezelf tot dan toe verborgen bleef.

(man) (70)

online coachingtraject

Is het slim om een coachingtraject in te gaan als je op het punt staat te verhuizen? Ik vroeg het me af maar intuïtief voelde ik dat het juíst nu heel fijn zou zijn. Want het punt was dat ik me erg makkelijk liet meeslepen door de waan van de dag en werd overweldigd door wat ik allemaal ‘moest’. Ik had behoefte aan mijn eigen stem horen. Tijd voor mijzelf. En genoeg ruimte maken voor mijzelf, naast ons drukke gezin draaiende houden en de verhuizing realiseren. Afspraken met een coach waren voor mij een manier om heel concrete momenten voor mijzelf te pakken in de komende maanden. En ik wilde gewoon erg graag met Dymph dit aangaan, we kennen elkaar van een afstand, online, ik voelde aan dat het mij goed zou doen.

Dymph hielp me door te luisteren. Ze hoorde de onderliggende problemen en pijnpunten en stelde de juiste vragen. Ik heb de hele drukke verhuismaanden hard gewerkt en in aktie gezeten, maar had ook genoeg momenten voor mij, het lukte me om mijn eigen behoeftes te voelen en er naar te handelen. Het lukte me om helder te krijgen wat ik wilde, om écht op te ruimen en dat was fantastisch. Het waren meerdere inzichten die leidden tot acties, en echt een andere manier van denken.

Dymph deed oefeningen met me waardoor ik echt ging voelen. De luide stem van mijn hoofd en het rationaliseren mocht stil, en woorden werden overbodig. Door de oefeningen die we deden kon ik voelen welke energie er aan bepaalde gedachten en overtuigingen hangt. Ik werd me bewust van bepaalde manieren van handelen/denken. Dit lukte steeds beter; luisteren en voelen. Dat is genoeg.

Dankzij de coaching van Dymph voelde ik me gesteund, maar vooral ook zelf heel krachtig. Het werkt door, regelmatig denk ik terug aan een inzicht uit een van de sessies.

Ik ben Annemieke en ik Ben er!

Annemieke Bouwman, 40, Illustrator / beeldend kunstenaar

online coachingtraject

Testimonial Roos

Roos

coachingtraject

De coachings sessie bij Dymph heb ik als zeer prettig ervaren. Ze voelde goed aan wat ik op dat moment nodig had. We zijn in korte tijd gekomen tot iets wat bij mij blijft hangen, waarmee ik een stapje dichter bij mezelf ben gekomen en waarmee ik verder kan.
Ik voel me gezien, serieus genomen en er hing een ontspannen sfeer.

coachingsessie

De coaching van Dymph heeft mij geholpen om me bewust te worden van kerngedachten en onzekerheden die er van kinds af aan zijn ingeslopen en de manier waarop ik hiermee om heb leren gaan.

Ik heb geleerd weer meer bij mijn gevoel te komen, gedachtes en gevoelens uit te spreken en de tijd te nemen om gevoelens een plek te geven in plaats van ze te vermijden.

De manier waarop Dymph mij heeft gecoacht is voor mij erg prettig geweest; uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Daarnaast is Dymph erg rustig en invoelend, een fijne coach om mee te werken.

Stefan (m), 28

coachingtraject

Dymph is goud. Dymph is de vrouw voor een vrouw die vergeet wat het is om vrouw te zijn. Met een koffer vol ervaring, meditaties, verhalen en middelen heeft ze mij ontzettend op weg geholpen bij de terugkeer naar mezelf.

De rust, de liefde en de vrijheid die Dymph heeft, weet ze zelfs via de webcam aanstekelijk te maken. In zes sessies weet ze helder te maken wat er speelt, ook al was je daar zelf wellicht niet zo van op de hoogte.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en ziel dan coaching as we know it, omdat dát is wat helpt.

Jessy, 30, docent VO

online coachingtraject

Ik heb heel veel gehad aan mijn coachingstraject bij Dymph van der Gun, en zal er nog lang van profiteren. Met name met haar excellente luistervaardigheid hielp zij mij allereerst mijn niet gemakkelijke hulpvraag helder te krijgen.

Daarna was elke sessie een bijzondere fase van ontdekkingen, nieuwe inzichten, plotselinge veranderingen en, naar het zich laat aanzien, grotere veranderingen-op-lange-termijn.

Ik zou haar als coach aan iedereen aanraden die een hulpvraag heeft en de wens daar wat mee te doen.

BK (m)

online coachingtraject

Dymph is mijns inziens veel méér dan een coach!

Zij kan jou begeleiden op je levenspad!

Met alles wie zij is, kan ze jou op diverse diepere lagen in jezelf aanspreken, bevragen en adviseren.

Dymph ís goud!

Helga, 51, yogadocent

coachingtraject

Volledigheid

Mayke, 40

coachingtraject