Blog

Intuïtie en rust

Intuïtie en rust

Intuïtie is niets anders dan toegang tot je diepere wijsheid. Die wijsheid wordt aan je doorgegeven door je lichaam. Maar je moet zelf zorgen dat je die informatie doorkrijgt. En daar is rust voor nodig.

Lees meer
Grenzen en familie

Grenzen en familie

Grenzen en familie, daar valt voor veel mensen nog wel wat winst te behalen. Zelf had ik vroeger vaak ruzie op familiefeestjes. Wat er mis ging, was dat ik helemaal leegliep omdat ik niet goed begrensd was. Maar daar was ik me al die jaren helemaal niet van bewust.

Lees meer
Hoogsensitiviteit en grenzen

Hoogsensitiviteit en grenzen

De informatieverwerking en karaktereigenschappen van hoogsensitieve personen (hsp’s) zorgen ervoor dat ze zich goed kunnen afstemmen op hoe het met de ander gaat en wat iemand nodig heeft. Daardoor passen ze zich vaak al heel lang aan en weten ze niet meer wat hun eigen verlangens en behoeften zijn. En dan ga je al snel over je eigen grenzen heen.

Lees meer
Verbinding begint met begrenzing

Verbinding begint met begrenzing

Als je helemaal geen grenzen hebt, dan val je steeds samen met alles om ons heen. Dan zwem je daar maar een beetje in rond, als in een soort grote soep, omdat er geen onderscheid is tussen ‘ik’ en de ‘ander’. Als je jezelf begrenst, afbakent, ben je in jezelf aanwezig. En dan kun je je verbinden met de ander én heb je iets te geven.

Lees meer
Slapen op je werk

Slapen op je werk

Slapen op het werk, dat kan natuurlijk niet iedereen. Er zijn misschien geen afgebakende pauzes, er is zelden een ruimte waar je je terug kunt trekken zonder gestoord te worden. Maar stel dat dat er wel zou zijn?

Lees meer
Massage als anker

Massage als anker

Massages zijn gewoon fijn. Maar er zit meer achter. Soms heb je de aanraking van een andere volwassene nodig als anker. Daar zit een diepere werking in die je kunt aanwenden als je eigen medicijn.

Lees meer
Wat is wandelcoaching?

Wat is wandelcoaching?

Bij wandelcoaching gaan we op pad in de natuur. We wandelen met elkaar én met jouw vraag. De beweging van je lijf en de beelden uit de natuur geven je toegang tot een diepere laag en nieuwe inzichten.

Lees meer
Een tafelopstelling met je coach

Een tafelopstelling met je coach

Met een tafelopstelling maak je informatie uit de onderstroom zichtbaar. Je zet poppetjes neer op tafel die de mensen uit een bepaald systeem voorstellen. De opstelling die dan ontstaat en de dynamiek die zichtbaar wordt, zegt iets over hoe iedereen zich tot elkaar verhoudt en wat er speelt.

Lees meer

Nieuwsbrief

...met artikelen, oefeningen, nieuw aanbod en de agenda. Ontvang 'm elke drie maanden.

Gelukt, je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief.