Over Dymph

Het goud zit in de verbinding

Over Dymph

 Het zoeken naar een thuis is altijd in mijn leven geweest. Als klein kind onbewust en na een aantal ingrijpende gebeurtenissen steeds bewuster. Waar ben ik thuis? Waar voel ik geborgenheid? Waar hoor ik? Waar kan ik landen? Waar mag ik bestaan?

Ik ontdekte dat ik veel meer kon opmaken uit die vragen dan uit eventuele antwoorden erop.

Het thuiskomen bleek te zitten in mezelf. In het innemen van mijn plek en het landen in mijn lijf. Het verlangen om in mijn eigen licht te gaan staan werd mijn dagelijkse leidraad.

Voordat ik me vanaf 2018 liet omscholen tot familieopsteller en lifecoach werkte ik met taal. Ik was zzp redacteur, vertaler, auteur, webredacteur. Ik werkte ook met beeld: ik maakte tekeningen en grafiek die ik online verkocht. 

Maar uiteindelijk ontbrak de vervulling, de flow, de zingeving.

Ik mocht gaan voelen wat ik nou eigenlijk kom doen in dit leven: wat het goud is dat ik te bieden heb. En daarvoor mocht ik eerst thuiskomen in mezelf. Ik werd daarbij geholpen door de loop der dingen: alles wat er op mijn pad kwam, donker én licht, en door alle persoonlijke groei, ontvangen begeleiding en afgeronde scholing.

En hoewel ik vermoed dat dat proces van in je eigen licht gaan staan nooit helemaal voltooid is, ben ik nu dan toch op pad met het goud dat ik in handen heb.

Als coach en familieopsteller. 
En jij bent heel welkom.

 

 Ook over Dymph

  • Ik ben hoogsensitief, hoogbegaafd en moeder van twee dito kinderen
  • Ik houd van dansen in de keuken en werken in de tuin
  • Zon Tweelingen, maan Boogschutter, ascendant Leeuw
  • Ik ben gek op drop, appelmoes en onweer
  • Alles is frequentie
  • 1973
Over Dymph

Volg mij op LinkedIn

Dit moet je weten over mij als coach

Ik werk niet met een kant en klaar stappenplan. Met een vragenlijst en een van te voren uitgestippelde werkwijze. Met rapportages en methodes met afkortingen, hoewel ik in mijn opleidingen wel veel daarover heb geleerd. 

Ik werk met jouw bereidheid om met mij de diepte in te gaan, om samen te zoeken naar wat er zich aandient en erop te vertrouwen dat dat ook is wat er op dat moment in het licht van je coachvraag en ons coachdoel dienend is.

Ik luister naar je woorden en ik luister ook naar wat er níet gezegd wordt. Ik zoek in de laag ónder de woorden naar een ingang tot wat er speelt.

Soms lijkt dat ongerelateerd. Maar als je je ogen sluit en durft te vertrouwen op het proces, als je zin hebt om te leren voelen en te onderzoeken hoe de dingen zich in een groter geheel tot elkaar verhouden, dan pelt elke sessie weer een nieuw laagje af of maakt ergens een vastgeraakte knoop weer los.

Zodat je uiteindelijk dichterbij jezelf komt en zelf weer verder kunt stromen op het vervolg van jouw pad.

Ik werk met verdiepende gesprekken, met opstellingen en systemisch werk, met visualisaties en meditaties en met ademoefeningen en beweging.

En dat doe ik liefdevol en doortastend.

Life coaching

Beroepsopleiding Professioneel Coach Practitioner, Academie voor Psychodynamica 2021

Systemisch

Systemisch Coachen, Bert Hellinger Instituut, 2022- 2023 Familieopstellingen, Jerphaas 2019

Intuïtief en energetisch

10 jaar aan trainingen, workshops en cursussen in intuïtieve ontwikkeling en energiewerk,  2011 – 2021

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) met een certificering op Foundation-niveau. Ik hanteer de de algemene voorwaarden en Internationale Ethische Code van de NOBCO. Ik neem deel aan intervisiegroepen voor toetsing en reflectie op mijn functioneren en doe aan permanente educatie om mijn niveau als coach blijvend te garanderen.

Ik ben ook aangesloten bij Bewust Nijmegen, het platform voor bewust, gezond, duurzaam en prettig leven in Nijmegen.

Opleidingen

Systemisch Coachen 
Bert Hellinger Instituut, 2022 – 2023

Life coaching  
Beroepsopleiding Professioneel Coach Practitioner, Academie voor Psychodynamica, 2021

Familieopstellingen en systemisch werk 
Jerphaas, 2018 en 2019

Trainingen en workshops in familieopstellingen en systemisch werk:
Bert Hellinger Instituut / Elmer Hendrix / Parre en Deden / Jasper Jobse en Janneke Robers / Hylke Bonnema / Marion de Goeij / Marion Latour / Yvonne Steenhuis / Liliane Hommers / Veldwerk: 15 webinars-workshops over systemisch werk met meesteropstellers uit Nl, Belgie en Duitsland

Een greep uit trainingen en workshops voor persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling:
Leercoaching bij vrouwencoach Janneke Robers / Training Hoogbegaafdheid – Spirare Talent Valley / Breastwork & Cervical awakening – Self:Cervix / Intuitive Healing & Healing for Empaths – Wendy de Rosa / Initiaties bij Goddess Rising Mystery School (VS) / Workshop bij Mirjam Diane / Basiscursus Intuitieve Ontwikkeling I – Intuitief Traject Nijmegen / Shamballa Basic Master Healer / Reiki I

Verder
Ik heb prachtige sjamanistische rituelen en klankschaalhealing mogen ontvangen. En om bewustzijn in mijn dagelijks leven te brengen doe ik nu zo’n tien jaar (af en aan) aan yoga (sivananda, tantra, nidra), meditatie en rituelen.

Dit zeggen anderen over mij

Door actief te luisteren helpt zij je ontdekken wat voor jezelf tot dan toe verborgen bleef.

BK (m)

online traject

Volledigheid

Mayke, 40

Neem je eigen plek in, dan ontvouwt zich vanzelf jouw pad

Zal ik een eindje met je meelopen? 

logo NOBCO
logo EIA
logo gedragscode