Over Dymph

Het goud zit in de verbinding

Thuiskomen

Het zoeken naar een thuis is altijd in mijn leven geweest. Als klein kind onbewust en na een aantal ingrijpende gebeurtenissen steeds bewuster. Waar ben ik thuis? Waar voel ik geborgenheid? Waar hoor ik? Waar kan ik landen? Waar mag ik bestaan?

Ik ontdekte dat ik veel meer kon opmaken uit die vragen dan uit eventuele antwoorden erop.

Het thuiskomen bleek te zitten in mezelf. In het innemen van mijn plek en het landen in mijn lijf. Het verlangen om in mijn eigen licht te gaan staan werd mijn dagelijkse leidraad.

Het thuiskomen in jezelf is een reis naar binnen.

Voelen, verstillen, aanwezig blijven bij wat er is. 

Het leven aannemen.

Radicale verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. 

Dagelijks leven

Ik weet wat het is om een vrouw te zijn en in het dagelijks leven te functioneren in al onze vele rollen tegelijk. Ik ben oudste dochter. Zus. Moeder. Co-ouder. Geliefde. Business owner. Opdrachtnemer. Vriendin. Buurvrouw. Staatsburger. Aardbewoner. En zo nog veel meer. 

Ik woon in Nijmegen-Oost. Mijn twee kinderen wonen de helft van de tijd bij mij, de helft van de tijd bij hun vader.

Ik heb in mijn privéleven ervaring met hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, ziekte (HELLP-syndroom), vroeggeboorte, moederschap, echtscheiding en ondernemerschap.

Ik houd van dansen in de keuken en werken in de tuin. Van vriendschappen met vrouwen. Van avontuur. En vooral van mijn armen om mijn kinderen heen slaan. Ik ben geboren in Apeldoorn in 1973.

Systemisch Coachen

Bert Hellinger Instituut
2022- 2023

Beroepsopleiding Professioneel Coach Practitioner

Academie voor Psychodynamica
2020 – 2021

Familieopstellingen en Systemisch werk

Jerphaas
2018 en 2019
Dymph van der Gun b

Mijn business

Ik volgde drie geaccrediteerde coachingsopleidingen. Eén eenjarige beroepsopleiding tot life coach practitioner en twee opleidingen tot systemisch coach en familieopsteller. Ik ben gecertificeerd NOBCO-coach.

Daarvóór werkte ik ruim 20 jaar vanuit mijn eigen taalbureau met de Engelse en Nederlandse taal: als auteur, redacteur, webredacteur, tekstschrijver en ondertitelvertaler. Onder mijn opdrachtgevers waren RTL Nieuws, ING Bank, SNS Bank en Uitgeverij Malmberg. Daarnaast maakte ik tekeningen en grafiek en ik verkocht mijn kunst online.

Verder heb ik de afgelopen 15 jaar talloze trainingen, cursussen en workshops gedaan op het gebied van familieopstellingen & systemisch werk, coaching, energiewerk, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en vrouwenwerk.

Ik doe dit werk als coach en opsteller met heel veel plezier.

Ik voel me daarin gedragen en geleid door mijn passie voor het systemisch werk en door de Liefde die in ons kan stromen als we verbinding voelen met onszelf, de wereld en de ander.

En omdat ik geloof dat we elkaar een hand kunnen reiken om steeds ietsje meer thuis te komen in dit leven. Zodat we het uiteindelijk zelf kunnen en samen doen.

Je bent heel welkom.

Volg me op Instagram en LinkedIn 

Op Instagram en LinkedIn kun je volgen wat ik allemaal doe. Ik zou het heel leuk vinden om je daar te zien.

Goud Coaching in BEP#3

BEP – het tijdschrijft over vrouwen in Nijmegen
‘Bewonder meer, oordeel minder’

Neem je eigen plek in, dan ontvouwt zich vanzelf jouw pad

vrijblijvend, je zit nergens aan vast

logo NOBCO
logo EIA
logo gedragscode
coachfinder Dymph van der Gun