Coaching

Coaching

Ik wil eerst even dit helder hebben met je: ik ga je met coaching niet helen, redden of fixen. Ik ga geen problemen voor je oplossen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen of jou dingen aanraden.

Sterker nog: er is geen enkel resultaat dat ik je beloof.

Wat ik je wel te bieden heb: ik reik je de hand en ik nodig je uit een stapje dichter bij jezelf te zetten.

Waarom? Omdat ik daar heilig in geloof.

Hoe dichter bij jezelf, hoe meer je thuiskomt. En alleen daarvandaan kun je op pad. Daarvandaan zet je al je werkelijke stappen. (Anders ben je niet op pad maar aan het dolen.)

Dichtbij jezelf kun je het aan, waar je nu zo pijnlijk tegenaan loopt.  

Misschien worden dat wel 10 stappen. Of misschien zetten we het samen wel op een rennen. Dat bepaal jij. Dat kan alleen in hoeverre het nu voor jou mogelijk is, natuurlijk. Maar misschien is dat wel verder dan je nu denkt.

Wat bied ik je daarin? Een stevige en liefdevolle bedding. En ik reik je mijn expertise, kennis, kunde en ervaring aan. 

Dat betekent trouwens niet dat het altijd leuk hoeft te zijn. (Bummer, ik weet het.)

Want op weg naar het nieuwe mag je door oude vertrouwde weerstand heen. Ingesleten patronen ontmantelen. Overtuigingen herzien. En dat schuurt. Of maakt je bang omdat je het nieuwe nog niet kunt zien terwijl je het oude al wel aan het loslaten bent.

Maar persoonlijke groei levert ook de extase op van weer beweging voelen. Verzachting. Je oneindig veel lichter voelen. Hernieuwde kracht en gevoel van richting. Verankering in jezelf.

En zo is waar jij op dit moment mee worstelt eigenlijk een geschenk. Want het laat je zien waar jij nu een eerste stap kunt zetten. 

 

Dit gesprek is helemaal gratis!

Beste keuze sinds tijden. Inversteren in mijzelf met behulp van Dymph als coach.

 Ze wist me precies naar de zere plekken te begeleiden en te laten voelen.

Na het traject weet ik dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik grenzen mag en kan aangeven. Ik heb geleerd hoe ik kan onderzoeken wat ik voel, wat daar onder zit en hoe ik vervolgens dichtbij mijzelf blijf.

Lea, vrouw, 30 jaar

Coachingtraject

Dymph is goud. Dymph is de vrouw voor een vrouw die vergeet wat het is om vrouw te zijn. Met een koffer vol ervaring, meditaties, verhalen en middelen heeft ze mij ontzettend op weg geholpen bij de terugkeer naar mezelf.

De rust, de liefde en de vrijheid die Dymph heeft, weet ze zelfs via de webcam aanstekelijk te maken. In zes sessies weet ze helder te maken wat er speelt, ook al was je daar zelf wellicht niet zo van op de hoogte.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en ziel dan coaching as we know it, omdat dát is wat helpt.

Jessy, 30 (online traject)

docent geschiedenis

Coaching e

Bewustzijn en voelen

Met het oefenen van aanwezig zijn zoomen we in.

In de gesprekken vertragen we om te kijken wat er nou precies gebeurt. We nemen je triggers onder de loep. Je schaduwen. Je leert aanwezig te blijven bij wat je voelt. Met beweging, ademhaling en aandacht leer je thuis te komen in je lijf en je zenuwstelsel een reset te gunnen.

Rustig aan dus, he? Je bent er zelf bij. Ik gooi je echt niet zomaar in het diepe. Maar ik geloof wel dat als je de dingen aan durft te kijken, er de meeste winst te behalen valt voor jezelf.

Zo kom je weer tot jezelf. En alleen daarvandaan gaan de dingen veranderen.

Dichtbij jezelf kom je thuis – én kun je op pad. 

Systemisch werk

Met systemische coaching en opstellingen zoomen we uit.

We kijken naar de systemen waar jij deel van uitmaakt en hoe patronen, blokkades, belemmeringen, zwaarte, conflicten, ergernissen en gedoe daar bewust of onbewust mee te maken hebben. Vooral je gezin van herkomst en je familie bepalen mede hoe het nu met jou gaat.

Systemisch werken en opstellingen kunnen ongelofelijk veel opleveren. Je gaat helder zien hoe alles met elkaar samenhangt. Je komt dichter bij de kern. Niet in je hoofd, maar op een diepere, onbewuste laag. Op zielsniveau.

Van daaruit kan er iets in jou in beweging komen. En dat is in systemisch werk niet zelden een aardverschuiving.

Goud Coaching tafelopstelling

We are all just walking each other home

– Ram Dass –

Welke optie past bij jou?

Voor zakelijke klanten zijn onderstaande tarieven ex. btw.

Met drie verschillende hulpvragen rondom mijn werk kwam ik bij Dymph terecht. En met nieuwe inzichten, helderheid en ruimte ben ik eruit gekomen.

Dymph heeft de gave om pijlsnel tot de kern door te dringen. Ze ziet, hoort en voelt ontzettend veel in het gesprek, ook dat wat je zelf nog niet doorhebt. Dat maakt dat ze mijn hulpvragen, die in het begin nog niet zo helder en duidelijk waren, wist terug te brengen tot waar het echt om ging.

Om daar dan vervolgens met systemische oefeningen mee aan de slag te gaan, heeft me ontzettend veel gebracht. Ik voel me lichter en vrijer op de gebieden waar het daarvoor nog donker en zwaar voelde.

In tegenstelling tot de wat meer praktische coaches, waar ik ook de nodige ervaring mee heb, verandert er met de coaching van Dymph echt wat in je leven en je zijn.

Vrouw, ondernemer, 41 jaar

Traject van drie systemische coachingsessies

Coaching

Voel je de klik met mij? Voel je dat je aan zou willen sluiten op mijn energie en mijn veld? Wil je gebruik maken van mijn expertise? 

Ik bied je een veilige setting en bedding.

En ik daag je uit om het ook echt aan te gaan.

Wel met een knipoog, hoor, en met zin in plezier. Want als coach en coachee zijn we gelijken. We gaan samen aan de slag. En ook met rust en zachtheid, omdat ik weet hoe spannend dat innerlijke werk is. Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Magic can happen there!

coaching h

Vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Dit zeggen mijn cliënten over hun coaching:

Ik heb heel veel gehad aan mijn coachingstraject bij Dymph van der Gun, en zal er nog lang van profiteren. Met name met haar excellente luistervaardigheid hielp zij mij allereerst mijn niet gemakkelijke hulpvraag helder te krijgen.

Daarna was elke sessie een bijzondere fase van ontdekkingen, nieuwe inzichten, plotselinge veranderingen en, naar het zich laat aanzien, grotere veranderingen-op-lange-termijn.

Ik zou haar als coach aan iedereen aanraden die een hulpvraag heeft en de wens daar wat mee te doen.

BK (man), 70

online coachingtraject

Al vanaf het eerste contact voelde ik me gezien bij Dymph.

Ik vind het heel prettig dat we eerst vrijblijvend hebben kunnen kennismaken. Op basis van dat contact heb ik besloten een traject te starten.

Dymph coacht op een intuïtieve manier. Dit werkt voor mij erg prettig omdat het aansluit bij mijn behoefte op dat moment. Hierdoor is het soms zoeken waarmee we aan de slag konden.

Sommige werkvormen raakte me echt. Ik kan niet altijd bij mijn gevoel en zit veel in mijn hoofd. Dymph heeft een fijne manier van werken om je bij je gevoel te laten komen.

Esther, 39

coachingtraject

Tot slot

Jij wéét dat je de stappen op je pad zelf zet. Dat de volgende fase binnen handbereik is.

Je hebt alleen nog… helderheid nodig. Minder ruis. Volledig landen in je eigen kracht.

Echt op je eigen f#cking plek gaan staan!

Zodat je helemaal in je eigen leven kunt stappen.

Oef.

Voel je al wat er daar op je wacht?

Ik denk graag even met je mee.

Dankzij de coaching van Dymph voelde ik me gesteund, maar vooral ook zelf heel krachtig. Het werkt door, regelmatig denk ik terug aan een inzicht uit een van de sessies. 

Annemieke Bouwman, 40

Illustrator / beeldend kunstenaar, online traject

Veelgestelde vragen

Op welke dagen werk je?

Alle coachingsessies zijn op donderdag en vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

De kennismakingsgesprekken, opstellingendagen en miniretraites zijn op wisselende dagen.

Je kunt me iedere werkdag tijdens kantoortijden bellen. Als ik niet kan opnemen, kun je een bericht achterlaten. Je hoort dan maximaal een werkdag later van me.

Ik ben vrij tijdens de meeste schoolvakanties.

Door mijn werktijden op deze manier te organiseren en begrenzen, heb ik altijd focus, tijd en energie voor zowel mijn werk als mijn gezin. En op die manier kan ik jou dus ook het beste van dienst zijn.

Waar is je praktijk?
Ik werk in de coachingruimtes van Cordium, De Ryterstraat 65, Nijmegen.
Wordt coaching vergoed?

Coaching valt niet onder de primaire ziektekosten, dus wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers wel in toenemende mate bereid om de kosten van coaching voor hun werknemers te vergoeden.

Mocht jouw werkgever coaching niet vergoeden, bekijk het dan eens van deze kant: coaching is een duurzame investering in jezelf. Wat is jou dat waard?

Tot slot: op bijvoorbeeld Coachfinder vind je er meer informatie over (zelf bepalen of die info klopt).

Kan ik de sessie afzeggen als ik toch niet kan?

Ja, dat kan. 

Maar let op: als je binnen 24 uur voor aanvang van de sessie afzegt, breng ik de sessie wel in rekening. Ik kan dan immers geen andere coachees meer inplannen.

De link naar deze en andere algemene voorwaarden vind je onderaan de website.

Werkt online coachen net zo goed?

Dat is wel mijn ervaring.

Is coaching wel iets voor mij?

Coaching past bij jou als je:

– Verandering verwelkomt
– Verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen stappen
– Wilt investeren in jezelf (tijd, geld en energie)

Coaching past niet bij jou als je:

– Alles liever bij het oude laat
– Vindt dat iemand anders je problemen op moet lossen
– Geen tijd, geld of energie over hebt voor je persoonlijke groei

Verder kan het zo zijn dat ik voorafgaand aan of tijdens het traject besluit dat in plaats van coaching verdere begeleiding door een therapeut of hulpverlener geschikter voor je zou kunnen zijn. In overleg ronden we het traject dan af.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat.

Neem even contact op, ik geef je graag meer informatie.
Ga naar de contactpagina.