Coaching

Neem je plek in

Het is tijd

Je voelt dat je zo niet door kunt gaan. Het kost je te veel en je doet het al te lang. Je ontdekt nu ook steeds nieuwe dingen waar je wel naar naar zou willen kijken omdat je voelt dat ze je belemmeren. En dat oude patroon waar je altijd tegenaan loopt…

Maar wacht! Eerst wil ik dit even helder hebben met je.

Ik ga je niet helen, redden of fixen. Ik ga geen problemen voor je oplossen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen of jou dingen aanraden.

Sterker nog: er is geen enkel resultaat dat ik je beloof. 

Dichter bij jezelf

Wat ik je wel te bieden heb: ik reik je de hand en ik nodig je uit een stapje dichter bij jezelf te zetten.

Waarom? Hoe dichter bij jezelf, hoe meer je thuiskomt. En alleen daarvandaan kun je op pad. Daarvandaan zet je al je werkelijke stappen. (Anders ben je niet op pad maar aan het dolen.)

Misschien worden dat wel 10 stappen. Of misschien zetten we het samen wel op een rennen. Dat bepaal jij.

Dat kan alleen in hoeverre het nu voor jou mogelijk is, natuurlijk. Maar misschien is dat wel verder dan je nu denkt.

Ik bied je daar een stevige en liefdevolle bedding voor en ik reik je mijn expertise, kennis, kunde en ervaring aan. Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Dat betekent trouwens niet dat het altijd leuk is. (Bummer, ik weet het.)

Persoonlijke groei is soms bloody messy. Met tranen en pijn en een hele hoop verwarring, en zo.

Want op weg naar het nieuwe mag je door je oude vertrouwde weerstand heen. Ingesleten patronen herzien. O ja, en natuurlijk die beperkende overtuigingen in je hoofd liefdevol het zwijgen opleggen.

En dat schuurt. Of doet pijn. Of maakt je bang omdat je het nieuwe nog niet kunt zien terwijl je het oude al wel aan het loslaten bent.

Maar persoonlijke groei komt ook met de extase van ineens weer beweging voelen. Verzachting. Je oneindig veel lichter voelen. Ruimte vanbinnen. Hernieuwde kracht en gevoel van richting.

Goud Coaching tafelopstelling

Hoe dan?

Met systemisch coachen zoomen we uit.

We kijken naar de systemen waar jij deel van uitmaakt en hoe patronen, blokkades, belemmeringen, zwaarte, conflicten, ergernissen en gedoe daar bewust of onbewust mee te maken hebben. Vooral je gezin van herkomst en je familie bepalen mede hoe het nu met jou gaat.

Sta je op je eigen plek in die systemen? Ben je met iemand uit je systeem verstrikt geraakt zonder dat je dat zelf wist? Hoe zit het bij jou met de balans in geven en nemen?

Systemisch werken en opstellingen kunnen ongelofelijk veel opleveren. Je gaat helder zien hoe alles met elkaar samenhangt. Je komt dichter bij de kern.

Van daaruit kan er iets in jou in beweging komen. En dat is in systemisch werk niet zelden een aardverschuiving.

Dankzij de coaching van Dymph voelde ik me gesteund, maar vooral ook zelf heel krachtig. Het werkt door, regelmatig denk ik terug aan een inzicht uit een van de sessies. 

Annemieke Bouwman, 40

Illustrator / beeldend kunstenaar, online traject

En verder?

Met je bewustzijn en je lijf zoomen we in.

In gesprekken vertragen we om te kijken wat er nou precies gebeurt. We nemen je triggers onder de loep. Je schaduwen. Je leert aanwezig te blijven bij wat je voelt. Met beweging, ademhaling en aandacht leer je thuis te komen in je lijf en je zenuwstelsel een reset te gunnen.

Rustig aan dus, he? Je bent er zelf bij. Ik gooi je echt niet zomaar in het diepe.

Maar als de dingen écht aankijkt, dan haal je er wel het meeste uit voor jezelf. En dat wil je. Het is té zonde van dit kostbare leven om daar nu nog langer mee te wachten.

Coach Nijmegen coaching
Goud Coaching Dymph

Coaching

Dus!

Zeg het maar.

Voel je de klik met mij? Voel je dat je aan zou willen sluiten op mijn energie en mijn veld? Wil je gebruik maken van mijn expertise?

Ik bied je een veilige setting en bedding. Maar ik daag je ook uit om het echt aan te gaan.

Dat uitdagen doe ik overigens wel met een knipoog en met zin in plezier, want we zijn gelijken. En ook met rust en zachtheid als coach, omdat ik weet dat het innerlijke werk spannend is. Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Magic can happen there!

Opties

Veelgestelde vragen

Is coaching wel iets voor mij?

Coaching past bij jou als je:

– Verandering verwelkomt
– Verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen stappen
– Wilt investeren in jezelf (tijd, geld en energie)

Coaching past niet bij jou als je:

– Alles liever bij het oude laat
– Vindt dat iemand anders je problemen op moet lossen
– Geen tijd, geld of energie over hebt voor je persoonlijke groei

Verder kan het zo zijn dat ik voorafgaand aan of tijdens het traject besluit dat in plaats van coaching verdere begeleiding door een therapeut of hulpverlener geschikter voor je zou kunnen zijn. In overleg ronden we het traject dan af.

Waar is je praktijk?

In Nijmegen.

Donderdag en vrijdag

Coachingsessies in mijn eigen praktijkruimte:
Groenestraat 294,
6531 JC  Nijmegen

Maandag en dinsdag

– Online coachingsessies

– Telefonische kennismaking

Kan ik de sessie afzeggen als ik toch niet kan?

Ja, dat kan. 

Maar let op: als je binnen 24 uur voor aanvang van de sessie afzegt, breng ik de sessie wel in rekening. Ik kan dan immers geen andere coachees meer inplannen.

De link naar deze en andere algemene voorwaarden vind je onderaan de website.

Wordt coaching vergoed?

Coaching valt niet onder de primaire ziektekosten, dus wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers wel in toenemende mate bereid om de kosten van coaching voor hun werknemers te vergoeden.

Mocht jouw werkgever coaching niet vergoeden, bekijk het dan eens van deze kant: Coaching is een duurzame investering in je eigen welzijn. Wat is jou dat waard? 

Werkt online coachen net zo goed?

Dat is wel mijn ervaring.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat.

Neem even contact op, ik geef je graag meer informatie.
Ga naar de contactpagina.

Heb je nog vragen?

Dit zeggen mijn cliënten over hun coaching

Dymph is goud. Dymph is de vrouw voor een vrouw die vergeet wat het is om vrouw te zijn. Met een koffer vol ervaring, meditaties, verhalen en middelen heeft ze mij ontzettend op weg geholpen bij de terugkeer naar mezelf.

De rust, de liefde en de vrijheid die Dymph heeft, weet ze zelfs via de webcam aanstekelijk te maken. In zes sessies weet ze helder te maken wat er speelt, ook al was je daar zelf wellicht niet zo van op de hoogte.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en ziel dan coaching as we know it, omdat dát is wat helpt.

Jessy, 30 (online traject)

docent geschiedenis

Ik heb heel veel gehad aan mijn coachingstraject bij Dymph van der Gun, en zal er nog lang van profiteren. Met name met haar excellente luistervaardigheid hielp zij mij allereerst mijn niet gemakkelijke hulpvraag helder te krijgen.

Daarna was elke sessie een bijzondere fase van ontdekkingen, nieuwe inzichten, plotselinge veranderingen en, naar het zich laat aanzien, grotere veranderingen-op-lange-termijn.

Ik zou haar als coach aan iedereen aanraden die een hulpvraag heeft en de wens daar wat mee te doen.

BK, 70

online coachingtraject

Al vanaf het eerste contact voelde ik me gezien bij Dymph.

Ik vind het heel prettig dat we eerst vrijblijvend hebben kunnen kennismaken. Op basis van dat contact heb ik besloten een traject te starten.

Dymph coacht op een intuïtieve manier. Dit werkt voor mij erg prettig omdat het aansluit bij mijn behoefte op dat moment. Hierdoor is het soms zoeken waarmee we aan de slag konden.

Sommige werkvormen raakte me echt. Ik kan niet altijd bij mijn gevoel en zit veel in mijn hoofd. Dymph heeft een fijne manier van werken om je bij je gevoel te laten komen.

Esther, 39

coachingtraject

Dit is het moment om die afspraak te maken

Tot slot

Jij wéét dat je de stappen op je pad zelf zet. Dat de volgende fase binnen handbereik is maar dat je alleen nog helderheid nodig hebt. Minder ruis. Oude shit uit de weg ruimen. Verzachten. Meer vertrouwen op je eigen kracht.

Echt op je eigen f#cking plek gaan staan.

Zodat je helemaal in je eigen leven kunt stappen.

Oef!

Voel je al wat er daar op je wacht?

We are all just walking each other home

– Ram Dass –