06 - 30 92 58 56 info@goudcoaching.nl

Coaching kan je helpen om je eigen plek in te nemen

Zodat het leven vrij door je heen kan stromen.

Je loopt vast – je kunt wel een steuntje gebruiken

• Je weet precies wat anderen nodig hebben, maar je zorgt niet goed voor jezelf. Je gaat maar door en grenzen aangeven vind je moeilijk.

• Het leven is intens en de wereld kan hard binnenkomen. Je wordt soms overspoeld door emotie – of je voelt juist niks. Je hoofd is altijd druk.

• Je moet van jezelf veel kunnen, niet zeuren en het liefst altijd tevreden en vrolijk zijn. En als dat niet lukt, neem je jezelf dat ontzettend kwalijk.

• Voor je gevoel schiet je altijd tekort. En moet je alles alleen doen. Je voelt je zwaar zonder dat je weet waarom.

• Of er is iets anders: je loopt – prive of op je werk – steeds maar weer tegen hetzelfde aan. Wat moet je daar nou mee?

Hoe zou jouw leven eruitzien als…

Als je beter kon aangeven hoe het met je gaat en wat je nodig hebt, zodat je meer ruimte voelde? Zodat je innerlijk minder hard hoefde te werken? 

Als je meer kon landen in je eigen lijf, zodat je zachter én krachtiger voelde?

Als je een goede balans kon vinden tussen privé en werk, zodat je meer energie had?

Als je thuis kon komen in je lijf en in je leven, zodat je tot rust kon komen? Als je in vrijheid helemaal jezelf kon zijn?

Hoe zou dat voelen? Wat zou je dan doen?

Dankzij de coaching van Dymph voelde ik me gesteund, maar vooral ook zelf heel krachtig. Het werkt door, regelmatig denk ik terug aan een inzicht uit een van de sessies. 

Annemieke Bouwman, 40 (online traject)

Illustrator / beeldend kunstenaar

Coaching is praten én doen

Ik luister aandachtig en ben helemaal bij je aanwezig. Daardoor voel je je gehoord, gezien en gesteund.

Onze gesprekken leveren ook inzichten op. Je stapt even uit het bekende rondje van je eigen gedachten of je ziet ineens iets op een diepere laag. Wat vast was komen te zitten, kan weer gaan stromen, zodat je zelf weer stappen kunt zetten. Samen maken we daarvoor een plan. 

Maar praten is niet het enige. Soms komen de inzichten pas als je kunt voelen waar het over gaat in plaats van er alleen over te denken. Daarom doen we ook ervaringsoefeningen.

werkwijze

Ik nodig je naast vertellen ook uit om te verstillen. En om te voelen wat er in jou aanwezig is. Want pas dan kun je je verbinden met jezelf – en je vervolgens verhouden tot de ander.

Dat doen we bijvoorbeeld met ademhaling, beweging, visualisatie, mindfulness of geleide meditatie. Of met opstellingen (systemisch werk) op tafel of in de ruimte. 

Als het voelbaar en zichtbaar wordt wat er speelt en waar het vastzit, kan dat inzicht geven of helend werken. Zodat er weer ruimte komt. En dan weet jij – vanuit lichtheid – weer wat je te doen staat.

“Ik wil mensen in verbinding brengen met zichzelf.

Want als je aankomt op je plek, kun je én voor jezelf zorgen én je verbinding met al het andere verdiepen.”

Dymph – coach in Nijmegen

Ik ben gediplomeerd Life Coach Practitioner en gecertificeerd familieopsteller. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren trainingen en workshops gedaan in familieopstellingen, systemisch coachen, vrouwencoaching, intuitieve ontwikkeling, energiewerk en modern priesteressenschap.

Ik ben bekend met hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid en ziekte. Ik weet wat het is om een werkende vrouw te zijn met een gezin, een relatie én een sociaal leven. Ik ben moeder van twee kinderen.

En mijn superpower is mijn heldere intuïtie.

Neem je eigen plek in en laat het leven weer door je heen stromen

Helderheid

Innerlijk minder hard werken. Dan komt er meer helderheid over wie je bent en wat je te doen staat. 

Kracht

Krachtig en zacht aanweziger worden in je lijf. Dan kun je goed voelen en gezond met de ander in verbinding staan.

Vrijheid

Meer ruimte, licht en lucht gaan ervaren. Dan kun je in vrijheid je eigen weg zoeken.

Welk traject past het beste bij jou?

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek – optioneel – kun je ontdekken of het klikt en of ik iets voor je kan betekenen. Leuk om je te ontmoeten!

De eerste sessie van het coachingstraject is een uitgebreid intakegesprek, waarin we kijken wat er speelt en wat het doel van het traject wordt. Daarna volgen er vijf of tien coachingsessies. Afhankelijk van wat er bij jou past, geef ik je ook opdrachten mee voor thuis.

We spreken elkaar elke twee weken in mijn praktijkruimte in Nijmegen of online via Skype, Zoom of Teams. Onderstaand tarief is inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zakelijke klanten.

Ik heb heel veel gehad aan mijn coachingstraject bij Dymph van der Gun, en zal er nog lang van profiteren. Met name met haar excellente luistervaardigheid hielp zij mij allereerst mijn niet gemakkelijke hulpvraag helder te krijgen.

Daarna was elke sessie een bijzondere fase van ontdekkingen, nieuwe inzichten, plotselinge veranderingen en, naar het zich laat aanzien, grotere veranderingen-op-lange-termijn.

Ik zou haar als coach aan iedereen aanraden die een hulpvraag heeft en de wens daar wat mee te doen.

B.K. (m)

(online traject)

Wil jij de eerste stap zetten naar je eigen plek?

Veelgestelde vragen

Hoe zit dat met corona?

Coaches mogen volgens de coronamaatregelen van het RIVM in 1-op-1-sessies blijven werken. Je kunt dus gewoon een afspraak maken.

De praktijkruimte waar ik in Nijmegen gebruik maak van, zit in een centrum dat niet heel groot of drukbezocht is. Neem een mondkapje mee om elkaar in de gangen te kunnen passeren. In de praktijkruimte en tijdens de coachingsessie dragen we geen mondkapje.

Ik reinig in de praktijkruimte voor en na iedere sessie de stoelleuningen, deurklinken en andere oppervlakten die worden aangeraakt.

Er is ontsmettingsmiddel in de praktijkruimte aanwezig. Daarmee maak je bij binnenkomst je handen schoon.

We geven geen hand en raken elkaar ook niet op een andere manier aan.

We houden gedurende de hele sessie anderhalve meter afstand.

De ruimte wordt voor en na iedere sessie goed geventileerd. Tijdens de sessie kan er een raam open.

Als je hoest of andere corona-gerelateerde symptomen hebt, kom je niet. Als je daardoor minder dan 24 uur van tevoren af moet zeggen, hoef je de sessie niet te betalen.

Als je in plaats van af te zeggen liever een sessie online doet, kan dat natuurlijk ook. Je kunt ook een heel traject online doen als je dat prettiger vindt, die mogelijkheid bestaat sowieso.

Worden de coachingsessies vergoed?
Coaching valt niet onder de primaire ziektekosten, dus wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers wel in toenemende mate bereid om de kosten van coaching voor hun werknemers te vergoeden.

Kan ik de sessie afzeggen als ik toch niet kan?

Ja, dat kan. 

Maar let op: als je binnen 24 uur voor aanvang van de sessie afzegt, breng ik de sessie wel in rekening. Ik kan dan immers geen andere coachees meer inplannen.

De link naar deze en andere algemene voorwaarden vind je onderaan de website.

Coach je alleen vrouwen?

Iedereen is welkom: vrouwen, mannen en non-binair.

Benieuwd hoe mannen mijn coaching ervaren hebben? Dat lees je in de testimonials verspreid over deze website.  

Werkt online coachen net zo goed?

Dat is wel mijn ervaring.

Waar is je praktijk?

In Nijmegen.

Ik maak gebruik van de praktijkruimtes in Cordium:

De Ruyterstraat 65, Nijmegen.

Cordium is 10 minuten lopen vanaf station Nijmegen Centraal. Er zijn betaalde parkeerplaatsen rondom het gebouw. Gratis parkeren kan op 15 minuten loopafstand.

We are all just walking each other home

 – Ram Dass –

Ga ook naar meer helderheid, kracht en vrijheid