Coaching Nijmegen

Life coaching in Nijmegen voor sensitieve vrouwen die de balans kwijt zijn of verlangen naar meer vervulling. 

Praktijk Goud Coaching Nijmegen

Ik luister graag naar de laag ónder de woorden om daar een ingang te vinden naar wat er speelt. Dat doe ik liefdevol en doortastend.

Voor jou betekent dat dat we samen de veelheid terugbrengen naar hoofdlijnen. We werken op de plek waar iets losgemaakt kan worden, waar de helderheid ontstaat, waar de verandering begint.

Ik ben gedegen opgeleid in professionele coaching en systemisch werk. Daarnaast breng ik persoonlijke ervaring mee op het gebied van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ouderschap, ziekte, scheiding en zzp’schap.

Welkom! Dymph van der Gun

Coaching Nijmegen

Dymph is goud. Dymph is de vrouw voor een vrouw die vergeet wat het is om vrouw te zijn. Met een koffer vol ervaring, meditaties, verhalen en middelen heeft ze mij ontzettend op weg geholpen bij de terugkeer naar mezelf.

De rust, de liefde en de vrijheid die Dymph heeft, weet ze zelfs via de webcam aanstekelijk te maken. In zes sessies weet ze helder te maken wat er speelt, ook al was je daar zelf wellicht niet zo van op de hoogte.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en ziel dan coaching as we know it, omdat dát is wat helpt.

Jessy, 30 (online traject)

docent geschiedenis

De coaching van Dymph heeft mij geholpen om me bewust te worden van kerngedachten en onzekerheden die er van kinds af aan zijn ingeslopen en de manier waarop ik hiermee om heb leren gaan.

Ik heb geleerd weer meer bij mijn gevoel te komen, gedachtes en gevoelens uit te spreken en de tijd te nemen om gevoelens een plek te geven in plaats van ze te vermijden.

De manier waarop Dymph mij heeft gecoacht is voor mij erg prettig geweest; uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Daarnaast is Dymph erg rustig en invoelend, een fijne coach om mee te werken.

Stefan (m), 28

.

Life coaching

Het is tijd voor verandering. Je bent een sensitieve en intelligente vrouw (ook al zou je jezelf misschien niet zo noemen) en je bent de balans kwijt of je loopt -werk of privé- steeds maar weer tegen hetzelfde aan. Wat is dat toch? En hoe doorbreek je dat? 

Je bent gespannen of onrustig en je weet dat het zo niet langer gaat. Of je hebt moeite met conflicten en communicatie. Misschien heb je een druk hoofd en laat je lijf het afweten: je zou beter voor jezelf moeten zorgen. Of je hebt een houvast nodig bij verlies of grote veranderingen in je leven.

Het kan ook zijn dat jij alles best mooi voor elkaar hebt, maar dat er iets ontbreekt: je voelt een leegte, zoekt vervulling of bent klaar voor een nieuwe stap in je persoonlijke groei.

Coaching Nijmegen

Als je jezelf goed leert kennen – je overtuigingen, gedachten en gevoel – en je krijgt inzicht in je eigen patronen en valkuilen, dan krijg je de regie over je eigen leven. En als je kunt landen in je lijf, dan kom je thuis. Dan komt er weer beweging en hoef je innerlijk niet zo hard meer te werken. Dan sta je steviger, voel je meer ruimte en kun je zelf de stappen zetten die nodig zijn voor jouw vraagstuk.

Daar werken we samen aan. En het mooie is: jij hebt er alles al voor in huis.

Locatie: live of online

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Nijmegen.

Als het voor jou gemakkelijker of fijner is om elkaar online te ontmoeten, dan coach ik je middels veilig videobellen in Signal.

En een heerlijke wandelsessie in de natuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Tarieven coaching Nijmegen

Goud Coaching

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen, Gelderland
Telefoon: 06-30925856
E-mail: info@goudcoaching.nl
URL: https://goudcoaching.nl/
Btw-nummer: NL001445280B59
Kamer-van-Koophandelnummer: 30265259
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ik heb heel veel gehad aan mijn coachingstraject bij Dymph van der Gun, en zal er nog lang van profiteren. Met name met haar excellente luistervaardigheid hielp zij mij allereerst mijn niet gemakkelijke hulpvraag helder te krijgen.

Daarna was elke sessie een bijzondere fase van ontdekkingen, nieuwe inzichten, plotselinge veranderingen en, naar het zich laat aanzien, grotere veranderingen-op-lange-termijn.

Ik zou haar als coach aan iedereen aanraden die een hulpvraag heeft en de wens daar wat mee te doen.

B.K. (m)

(online traject)

Dymph hielp me door te luisteren. Ze hoorde de onderliggende problemen en pijnpunten en stelde de juiste vragen. Door de oefeningen die we deden kon ik voelen welke energie er aan bepaalde gedachten en overtuigingen hangt. Ik werd me bewust van bepaalde manieren van handelen/denken. Dit lukte steeds beter; luisteren en voelen. Dat is genoeg.

Dankzij de coaching van Dymph voelde ik me gesteund, maar vooral ook zelf heel krachtig. Het werkt door, regelmatig denk ik terug aan een inzicht uit een van de sessies.

Annemieke Bouwman, 40 (online traject)

Illustrator / beeldend kunstenaar

Plan gemakkelijk zelf je afspraak in

Coaching Nijmegen

Stuur me een bericht, dan neem ik vrijblijvend contact met je op voor coaching in Nijmegen. Tijdens kantooruren kun je me ook bellen: 06 – 30 92 58 56.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. In mijn privacybeleid lees je hoe.

logo NOBCO
logo EIA
logo gedragscode
logo Coachfinder