Goud Coaching Nijmegen

Lifecoaching en familieopstellingen

Dymph van der Gun

Goud Coaching Nijmegen – Dymph van der Gun

 

Het is tijd. En je voelt dat je er niet langer omheen kunt.

 Tijd om te kijken naar waar je steeds weer tegenaan loopt. Waar je last van hebt. Wat maakt dat je niet uit de verf komt. Dat je niet goed voor jezelf zorgt. Dat je vast lijkt te zitten, terwijl er nog zoveel is dat je zou willen. Tijd om te kijken naar dat ene ding waar je maar niet de vinger achter kunt krijgen, wat je ook probeert.

Neem je plek in. Gá voor dat licht en die ruimte waar je naar verlangt, de kracht die je in jezelf vermoedt. Neem de regie. Stap in je eigen leven.

Er wachten je nog mooie dingen.

Coaching Nijmegen a

Dymph is goud. Dymph is de vrouw voor een vrouw die vergeet wat het is om vrouw te zijn. Met een koffer vol ervaring, meditaties, verhalen en middelen heeft ze mij ontzettend op weg geholpen bij de terugkeer naar mezelf.

De rust, de liefde en de vrijheid die Dymph heeft, weet ze zelfs via de webcam aanstekelijk te maken. In zes sessies weet ze helder te maken wat er speelt, ook al was je daar zelf wellicht niet zo van op de hoogte.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en ziel dan coaching as we know it, omdat dát is wat helpt.

Jessy, 30 (online traject)

docent geschiedenis

De coaching van Dymph heeft mij geholpen om me bewust te worden van kerngedachten en onzekerheden die er van kinds af aan zijn ingeslopen en de manier waarop ik hiermee om heb leren gaan.

Ik heb geleerd weer meer bij mijn gevoel te komen, gedachtes en gevoelens uit te spreken en de tijd te nemen om gevoelens een plek te geven in plaats van ze te vermijden.

De manier waarop Dymph mij heeft gecoacht is voor mij erg prettig geweest; uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Daarnaast is Dymph erg rustig en invoelend, een fijne coach om mee te werken.

Stefan (m), 28

.

Coaching Nijmegen b

Coaching

Mijn coaching heeft een systemische basis. Ik kijk hoe de systemen waar jij deel van uitmaakt te maken hebben met je vraagstuk. Systemisch coachen brengt dat aan het licht. Met vragen, maar ook met bijvoorbeeld tafelopstellingen. 

Verder coach ik met wat je bewustzijn vergroot en je dichter bij jezelf brengen: vertragen, onderzoeken van je triggers, aanwezig blijven bij je gevoel, je lijf bewonen, je ademhaling.

Alles begint met de verbinding met jezelf. Eerst thuiskomen in jezelf – en daarvandaan op pad.  

 

Familieopstelling

Iedereen heeft ouders en voorouders. We zijn immers allemaal geboren. Je vroegere gezin en je familie hebben een onzichtbare werking op jou.

Als het in je leven niet stroomt, als je je niet vrij voelt of zwaar, als er patronen zijn die zich in je leven herhalen of er is veel gedoe, dan kan een familieopstelling uitkomst bieden.

In een workshop familieopstellingen kijken we op een onbewuste laag naar dynamieken en verbindingen in je familie, zodat het in je dagelijks leven weer kan gaan stromen.

Coaching Nijmegen c

LOCATIE

De coachingsessies en de opstellingendagen vinden plaats in de ruimtes van Cordium in Nijmegen. (De Ruyterstraat 65)

Als het voor jou gemakkelijker of fijner is om elkaar online te ontmoeten, dan coach ik je middels veilig videobellen in Signal.

En een wandelsessie in de natuur kan ook.

Coaching Nijmegen d

Tarieven coaching Nijmegen

Goud Coaching

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen, Gelderland
Telefoon: 06-30925856
E-mail: info@goudcoaching.nl
URL: https://goudcoaching.nl/
Btw-nummer: NL001445280B59
Kamer-van-Koophandelnummer: 30265259
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ik spreek je graag

Typ hieronder ‘kennismaking’, dan mail ik je de volgende werkdag. De kennismaking is een telefoongesprek van een half uur.

Vragen kun je hieronder ook kwijt. En tijdens kantooruren kun je me bellen op 06 – 30 92 58 56.

Ga je coaching bij me starten? Dan zie ik je in de ruimtes van Cordium, De Ruyterstraat 65, Nijmegen.

3 + 11 =

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. In mijn privacybeleid lees je hoe.

Ik heb heel veel gehad aan mijn coachingstraject bij Dymph van der Gun, en zal er nog lang van profiteren. Met name met haar excellente luistervaardigheid hielp zij mij allereerst mijn niet gemakkelijke hulpvraag helder te krijgen.

Daarna was elke sessie een bijzondere fase van ontdekkingen, nieuwe inzichten, plotselinge veranderingen en, naar het zich laat aanzien, grotere veranderingen-op-lange-termijn.

Ik zou haar als coach aan iedereen aanraden die een hulpvraag heeft en de wens daar wat mee te doen.

B.K. (m)

(online traject)

Dymph hielp me door te luisteren. Ze hoorde de onderliggende problemen en pijnpunten en stelde de juiste vragen. Door de oefeningen die we deden kon ik voelen welke energie er aan bepaalde gedachten en overtuigingen hangt. Ik werd me bewust van bepaalde manieren van handelen/denken. Dit lukte steeds beter; luisteren en voelen. Dat is genoeg.

Dankzij de coaching van Dymph voelde ik me gesteund, maar vooral ook zelf heel krachtig. Het werkt door, regelmatig denk ik terug aan een inzicht uit een van de sessies.

Annemieke Bouwman, 40 (online traject)

Illustrator / beeldend kunstenaar

logo NOBCO
logo EIA
logo gedragscode