Familieopstelling

neem je eigen plek in

Workshop Familieopstellingen

NIEUWE DATUM! De eerstvolgende datum voor de workshop familieopstellingen is vrijdag 27 mei 2020.

Familieopstelling

Is er iets waar je steeds maar weer tegenaan loopt of iets waar je enorm veel moeite mee hebt en kun je er niet de vinger achter krijgen waar dat nou door komt? Voel je dat je vast zit of voel je je soms zo zwaar? Is er een dillemma of situatie waar je opheldering over nodig hebt?

Misschien is een familieopstelling dan iets voor jou!

Door op een diepere laag naar je vraagstuk te kijken, kan er weer ruimte komen en kan wat vast is komen te zitten weer gaan stromen. Dat doen we op een opstellingendag door personen neer te zetten die iets of iemand uit jouw systeem representeren en zich dan te laten ontvouwen wat er door jouw systeem gezien wil worden. Zo kan er weer balans in je systeem komen of kunnen verstrikkingen worden losgemaakt. Dat is vrijwel altijd raak en helend.

Workshop

Ik begeleid de workshops familieopstellingen samen met Yvonne Steenhuis. Er is plek voor drie of vier vraagstellers en een aantal representanten. Je kunt een eigen vraag inbrengen als je ergens tegenaan loopt maar je kunt ook laagdrempelig meedoen als representant om eerst eens rustig te kijken of het iets voor je is.

Als je een vraag inbrengt en een eigen opstelling ontvangt, betaal je € 95 euro. Als je deelneemt als representant betaal je op basis van donatie achteraf.

Er is de hele dag koffie, thee en lekkers. Neem wel je eigen lunchpakketje mee!

 

Data familieopstellingen

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data voor de workshops familieopstellingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt hem vier keer per jaar in je mailbox.

Stuur me een bericht, dan laat ik van me horen

Tijdens kantooruren kun je me ook bellen: 06 – 30 92 58 56.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. In mijn privacybeleid lees je hoe.