Home » Blog » Bewustzijn » Is het waar?
Is het waar 2

Is het waar?

door | 19 jan, 2024 | Bewustzijn

Stel de vraag bij de kleinste dingen. Elke hobbel in je innerlijk landschap, elk patroon in je eigen gedachten. En stel haar bij de allergrootste. De gebeurtenissen op het wereldtoneel, zelfs voorbij Moeder aarde en de geschiedschrijving zoals we die aangereikt krijgen. Voorbij het nieuws en de politiek waarop we argeloos groot zijn gebracht. Laat het een voortdurend onderzoek zijn dat je pad bijlicht, een queeste naar het hoogste.

Dit wens ik je. En de mensheid.

Is het waar?
Kun je zeker weten dat het waar is?
Is het jóuw waarheid?
Is er ook nog iets anders waar?
Kun je je hart openhouden voor de mogelijkheid dat als je uitzoomt er iets waar kan blijken te zijn dat je niet kon zien voordat je uitzoomde?

_______________

Meld je aan voor een workshop familieopstellingen in Nijmegen
Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek als je benieuwd bent of coaching iets voor je is
Lees meer over coaching bij Goud Coaching

Ik ben Dymph van der Gun, systemisch coach en familieopsteller. In mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen ben je welkom voor coaching en familieopstellingen.

‘We zijn een netwerk van gouden puntjes, wij mensen. Zowel innerlijk als onderling. In de verbindingen tussen die puntjes stroomt het goud.’

 

Populaire blogartikelen:

Gerelateerde artikelen

Je hoeft helemaal niet blij te zijn

Je hoeft helemaal niet blij te zijn

Laat je niet wijs maken dat je altijd blij moet zijn. Ten eerste is dat niet te doen en ten tweede slaat het nergens op. We leven als mens op aarde nou eenmaal in een wereld van polariteiten: van uitersten. En als je probeert om je ‘negatieve’ emoties niet te voelen, dan ontken je de helft van je menselijke aard.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin