Home » Blog » Bewustzijn » Je volgende stap vooruit is de stap dichter naar jezelf

Je volgende stap vooruit is de stap dichter naar jezelf

door | 28 feb, 2023 | Bewustzijn

Dichter naar jezelf

Je volgende stap vooruit is de stap dichter naar jezelf. Naar het warme donker van jezelf, daar waar ooit de eerste vonk van jouw ziel zich huisvestte in je lichaam. Daar ontstaat alle beweging, alle ontplooiing, alle flow en alle overvloed waar je naar verlangt in je leven.

Daar zitten de overtuigingen die je belemmeren, de triggers die je blokkeren, de nooit gevoelde gevoelens en vastgezette emoties die ernaar verlangen om gehoord, gezien en gevoeld te worden.

Daar zit ook de overlevering van jouw afkomst, alle dingen die je niet ziet maar die de spreuk zijn op het tegeltje aan de wand van je innerlijke woning: ‘zo doen wij het nou eenmaal’.

Daarvandaan kun je vertrekken

En als je volgende stap vooruit juist voelt als een stap achteruit – want dichterbij –  en eruitziet als een stap in het donker, dan zie je maar al te gemakkelijk over het hoofd dat jouw echte reis per definitie alleen kan plaatsvinden met als vertrekpunt jezelf.

Kom jezelf vinden.

Vertel me waar je mee worstelt.

Op de eerstvolgende familieopstellingendag ben je welkom met alles wat er bij jou is. Er is ook altijd plek voor jou als representant.

Kom proeven van de stapjes op je eigen pad.

______________

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.
Lees meer over coaching.
Informatie en aanmelden workshops familieopstellingen in Nijmegen.

Ik ben Dymph van der Gun, systemisch coach en familieopsteller. In mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen ben je welkom voor coaching en familieopstellingen.

‘We zijn een netwerk van gouden puntjes, wij mensen. Zowel innerlijk als onderling. In de verbindingen tussen die puntjes stroomt het goud.’

 

Populaire blogartikelen:

Gerelateerde artikelen

Je hoeft helemaal niet blij te zijn

Je hoeft helemaal niet blij te zijn

Laat je niet wijs maken dat je altijd blij moet zijn. Ten eerste is dat niet te doen en ten tweede slaat het nergens op. We leven als mens op aarde nou eenmaal in een wereld van polariteiten: van uitersten. En als je probeert om je ‘negatieve’ emoties niet te voelen, dan ontken je de helft van je menselijke aard.

lees verder
Verlangen

Verlangen

Verlangen met een richting geeft een impuls. Er is ook een optie zonder richting. Verlangen als doel op zich. Kun je dat verduren?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin