Home » Blog » Coaching » Wat heb je nodig voor coaching?
Wat heb je nodig voor coaching 2

Wat heb je nodig voor coaching?

door | 2 jan, 2024 | Coaching

Wat heb je nodig voor coaching? De coachingklanten die het meest uit hun coaching halen, zijn degenen die niet bezuinigen op de investering die ze doen.

En daarmee bedoel ik niet mensen die maar wat met geld smijten.

Ik bedoel de coachees die pal achter de keuze staan die ze maakten toen ze een traject aangingen. Die de keuze maken om tijd, geld én energie te besteden en daarna een knop omzetten om er ook echt voor te gaan. Die halen er het meeste uit voor zichzelf.

Het is die innerlijke houding, die commitment aan je eigen keuze en aan alles wat je daarmee in jezelf investeert, die uiteindelijk het succes van je coaching bepaalt.

Wat heb je nodig voor coaching?

Als je maar blijft onderhandelen over de prijs, ga je er niet volledig voor. Als je je mail niet beantwoordt of niet op komt dagen, ga je het niet aan. Als je wel gecoacht wilt worden maar niet bereid bent om echt naar jezelf te kijken, doe je niet mee in je eigen proces.

Alleen als je er met BEIDE benen in stapt, ben je aanwezig. Als je met je hand op de deurklink blijft staan en één voet buiten de deur omdat je de tijd, het geld of de energie er niet van harte in wilt steken, ben je er niet bij. En als jij niet aanwezig bent, kan ik niets voor je doen. Heel simpel.

Dat is helemaal prima natuurlijk, als je het zo wilt doen.
Maar dan moet je gewoon niet bij mij zijn.

Jij investeert tijd, geld én energie in jezelf door met mij in zee te gaan. Jij geeft je volledige commitment aan het proces, voor de duur en de vorm die we afspreken. En binnen die container van je coachingtraject neem je volledige verantwoordelijkheid voor je eigen innerlijke houding en voor hoe je daarin op komt dagen.

Dit is mijn bijdrage:

Ik heb tools. Kwaliteit van aanwezigheid. Bedding. Kennis, kunde en ervaring die ik je aan kan reiken.

En ergens in het midden treffen we elkaar.

Dáár vindt het plaats.

Raise je je eigen innerlijke game.

Dan zie ik je daar.

______________
Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek als je benieuwd bent of coaching iets voor je is
Lees meer over coaching bij Goud Coaching

Ik ben Dymph van der Gun, systemisch coach en familieopsteller. In mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen ben je welkom voor coaching en familieopstellingen.

‘We zijn een netwerk van gouden puntjes, wij mensen. Zowel innerlijk als onderling. In de verbindingen tussen die puntjes stroomt het goud.’

 

Populaire blogartikelen:

Gerelateerde artikelen

Komen waar je wilt zijn

Komen waar je wilt zijn

Er is maar één manier om te komen waar je wilt zijn. Dat is met als vertrekpunt jezelf. En daarvandaan ga je op pad. Maar hoe doe je dat? We zijn zo ver van onszelf verwijderd geraakt.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin