Home » Blog » Vrouw-zijn » Intuïtie en rust
Intuïtie en rust 2

Intuïtie en rust

door | 2 mei, 2022 | Vrouw-zijn

Intuïtie is niets anders dan toegang tot je diepere wijsheid.
Innerlijke wijsheid, gevoed door de goddelijke bron van zuiver bewustzijn waar wij deel van uitmaken.

Je lijf laat het je weten

Die wijsheid wordt aan je doorgegeven door je lichaam, niet door je gedachten. Je lichaam laat je helder voelen, helder horen, helder zien, helder ruiken of helder weten wat voor informatie er voor je beschikbaar is.

Maar… Je moet zelf zorgen dat je die informatie doorkrijgt.

En daar is ruimte voor nodig, en stilte.

Intuïtie en rust

Je kunt geen verbinding maken met je intuïtieve wijsheid als je altijd aan het rennen, redderen en zorgen bent en je alleen achteraf rust, bij wijze van innerlijk puinruimen.

Je intuïtieve wijsheid krijg je door als je rusten tot kunst verheft. Als je rust inzet als eerbetoon aan het magische wezen dat je bent als mens op aarde.

Rusten om te verstillen, rusten om een liefdesrelatie met je eigen lijf te laten ontstaan, rusten om de diepte op te zoeken.

Rusten als doel op zich.

Rusten omdat jouw magische kracht, je intuïtie, jouw vermogen om verbonden te zijn met het grote geheel, pas tot zijn recht komt als jij haar bestaansrecht geeft op de vrouwelijke manier: door te zijn in plaats van te doen.

Zijn in plaats van doen.

_____________

Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek als je benieuwd bent of coaching iets voor jou zou kunnen zijn. Lees hier meer over coaching bij Praktijk Goud Coaching.

Ik ben Dymph van der Gun, systemisch coach en familieopsteller. In mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen ben je welkom voor coaching en familieopstellingen.

‘We zijn een netwerk van gouden puntjes, wij mensen. Zowel innerlijk als onderling. In de verbindingen tussen die puntjes stroomt het goud.’

 

Populaire blogartikelen:

Gerelateerde artikelen

Ik kan niet ontspannen, zegt ze

Ik kan niet ontspannen, zegt ze

Ze heeft eindelijk vakantie en toch kan ze niet ontspannen. Ze heeft het hartstikke nodig om bij te tanken en haar vriendinnen lijken het prima te kunnen, met een tijdschrift lekker in de zon. Maar zij blijft onrustig. Er móet iets uit haar handen komen. Ze moet zich ‘nuttig maken’.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin